Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΧΙΟΣ: ΥΨΩΣΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ 150 ΤΜ!ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ!



Δεν υπήρξε άνθρωπος που να μην την θαυμάσει από τη στιγμή που υψώθηκε η τεράστια γαλανόλευκη στο λιμάνι της Χίου. Μια τεραστίων διαστάσεων σημαία κυματίζει από τις 4.30 σήμερα, Δευτέρα, το απόγευμα, στην είσοδο του λιμανιού της Χίου, την παραμονή ακριβώς του εορτασμού για την 102η επέτειο από την απελευθέρωση του νησιού, όπως είδαμε στο astraparis.gr

Σημαία 150 τετραγωνικών στην είσοδο του λιμανιού της Χίου.


Μια τεραστίων διαστάσεων σημαία κυματίζει από τις 4.30 σήμερα, Δευτέρα, το απόγευμα, στην είσοδο του λιμανιού της Χίου, την παραμονή ακριβώς του εορτασμού για την 102η επέτειο από την απελευθέρωση του νησιού.



Η ανάρτηση της σημαίας, διαστάσεων 15 επί 10 μέτρα, ήτοι συνολικής επιφάνειας 150 τετραγωνικών μέτρων, έγινε με τη βοήθεια ειδικού γερανού – ανυψωτικού μηχανήματος. Η πρωτοβουλία ανήκει στον μητροπολίτη Χίου κ. Μάρκο και η σημαία θα παραμείνει στην συγκεκριμένη θέση έως αύριο, Τρίτη, το απόγευμα.

Τιμές απέδωσε άγημα στρατού, ενώ η Φιλαρμονική του δήμου Χίου παιάνισε τον εθνικό ύμνο κατά την έπαρση της σημαίας.



Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός του κ. Μάρκου, οι μητροπολίτες Σάμου κ. Ευσέβιος και Κυθήρων κ. Σεραφείμ, ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Νότης Μηταράκης, ο αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, η βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας κα Μαρία Σταυρινούδη, εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας του νησιού και αρκετοί πολίτες.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου