Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

ΟΡΓΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!

 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ...
Το φόρεμα που φορούσε στην κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Βραζιλιάνα (μοντέλο και ηθοποιός) παρουσιάστρια Φερνάντα Λίμα έχει ενεργοποιήσει τα ισλαμικά αντανακλαστικά των θερμόαιμων Ιρανών.


Αυτό είναι ενδεικτικό των προθέσεων και μόνο των ισλαμιστών για την εφαρμογή της Σαρίας σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ακόμα και σε μια ήπειρο, όπως είναι η Νότια Αμερική, όπου το Ισλάμ δεν έχει κάνει ακόμα την παρουσία του αισθητή, τουλάχιστον όχι όπως στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Έτσι Ιρανοί σχολιάζουν στα δικά τους ΜΜΕ και κοινωνικά δίκτυα - κυρίως στο facebook, το φόρεμα μιας γυναίκας από άλλη χώρα, άλλη εθνικότητα και θρησκεία και με τον πλέον μισαλλόδοξο τρόπο φτάνουν μέχρι και να απαιτούν ότι "έπρεπε να φορά μαντήλα"!Μάλιστα, ιδιαίτερα προκλητικό και αποκαλυπτικό των προθέσεών τους, είναι ένα σχόλιο Ιρανού, το οποίο γράφει: "Θα σε σκότωνε αν φορούσες ένα σοβαρό φόρεμα ώστε να μπορούμε να παρακολουθήσουμε την κλήρωση κι εμείς;"!

Αν ήταν στο Ιράν η γυναίκα θα την είχαν λιθοβολίσει κιόλας τώρα...

κείμενο: defencenet.gr- σχόλιο el-democracy.blogspot,com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου