Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που κατηγορείται για εμπλοκή στη «μαφία των Ρομά» (ΦΩΤΟ)


Σοκαρισμένος φαίνεται πως είναι ο κόσμος της ελληνικής showbiz μετά τη ξαφνική είδηση της σύλληψης του γνωστού επιχειρηματία Άγγελου Αγγλούπα για εμπλοκή στην  «μαφία των Ρομά» που ευθύνεται για ληστείες και διαρρήξεις, ακόμη και σπιτιών επωνύμων, όπως της Αννας Βίσση.
agloupas2
Η εμπλοκή του Αγγλούπα στη συμμορία.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρεται στο διαβιβαστικό της Ελληνικής Αστυνομίας για τους κλεπταποδόχους της σπείρας «όπως προέκυψε από τα δεδομένα της επισύνδεσης αλλά και τη διακριτική επιτήρηση μέλη της πρώτης εγκληματικής οργάνωσης παρέδιδαν κλοπιμαία κυρίως ρολόγια μεγάλης αξίας στον 39χρονο.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά τη διάπραξη των κλοπών, επικοινωνούσαν τηλεφωνικά με τον Αγγλούπα Αλέξανδρο και του απέστειλαν φωτογραφίες των κλοπιμαίων μέσω viber προκειμένου ο τελευταίος να διακριβώσει την αξία τους.

Κατόπιν ο Αγγλούπας τους υποδείκνυε σημεία συνάντησης για την αγοραπωλησία και πλήρωνε πάντοτε με μετρητά. Επισημαίνεται ότι ένας από τα αρχηγικά στελέχη με τον Αγγλούπα είχαν αναπτύξει τόσο ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης ώστε να μεταφέρει κλοπιμαία από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να τα πουλήσει στον τελευταίο.
Από τη διακριτική επιτήρηση του Αγγλούπα καθώς και από στοιχεία της επισύνδεσης προέκυψε ότι είχε ύποπτες συναλλαγές με επτά ιδιοκτήτες καταστημάτων πώλησης μεταχειρισμένων ρολογιών, εκτίμησης πολύτιμων λίθων και χρυσοχοείων σε διάφορες περιοχές της Αθήνας».
agloupas4
Ποιος είναι όμως ο Άγγελος Αγγλούπας;
Ο γνωστός επιχειρηματίας Άγγελος Αγγλούπας  είναι λάτρης των γρήγορων και πολυτελή  αυτοκινήτων  – «στοιχείο» που είχε κοινό με τους «κορλεόνε των Ρομά».
Του άρεσε να δίνει πάντα το παρών στις λαϊκές πίστες όπου τραγουδούσαν τα «πρώτα» ονόματα και πάντα επέλεγε να είναι στα πρώτα τραπέζια , ενώ συνοδευόταν πάντα από τις ομορφότερες γυναίκες, συνήθως «celebrities». Άλλωστε ήταν στο χώρο, καθώς είναι γιος ιδιοκτήτη γνωστών εταιριών γυναικείας ένδυσης. Φιγουράριζε συχνά πυκνά στις σελίδες των κοσμικών περιοδικών. Με το πούρο του στην παραλία, κάνοντας τζετ-σκι, βολτάροντας με πολυτελή ιστιοπλοϊκά.
agloupas7
Ο πυροβολισμός της Φαρμάκη!
Ο Άγγελος Αγγλούπας είχε απασχολήσει τις αρχές και παλιότερα για την ακρίβεια τον Νοέμβριο του 2011, τότε μάλιστα διατηρούσε σχέση με το γνωστό μοντέλο Όλγα Φαρμάκη, όπου μέσα στο σπίτι της  στο Π. Φάληρο, είχε πυροβολήσει και τραυματίσει σοβαρά την αδερφή της.
Πιο συγκεκριμένα, η 26χρονη Γωγώ Φαρμάκη, αδερφή του γνωστού μοντέλου Όλγας, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΝΙΜΤΣ αντιμετωπίζοντας ακατάσχετη αιμορραγία. Έφερε σοβαρά τραύματα στην αριστερή βουβωνική χώρα από σφαίρα που προήλθε από το όπλο του Αγγλούπα, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε «κατά λάθος», όπως υποστήριξαν στις καταθέσεις τους τόσο η Όλγα Φαρμάκη όσο και ο κάτοχος του όπλου.
agloupas6
Τον Μάρτιο όμως του 2012 η Γωγώ Φαρμάκη κατέθεσε ότι «με το που τον είδα να έρχεται βίαια προς το μέρος μου φοβήθηκα πολύ και άρχισα να ανεβαίνω τρέχοντας τη σκάλα προς την κρεβατοκάμαρα. Αυτός με ακολούθησε κυνηγώντας με, ενώ πίσω του ερχόταν η Όλγα. Κάθισα στο κεφαλάρι του κρεβατιού μαζεμένη από τον φόβο μου και με σκυμμένο το κεφάλι. Εκείνος μου ζήτησε ξανά το σκυλί μου, τη Ζιζέλ, και όταν αρνήθηκα για άλλη μια φορά να του τη δώσω, με πυροβόλησε. Δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί και σηκώνοντας το κεφάλι μου είδα τον Αγγλούπα να κρατάει ένα όπλο και να με σημαδεύει και μετά είδα την κοιλιά μου γεμάτη αίματα. Τότε η Όλγα άρχισε να τον βρίζει και να τσιρίζει, ζητώντας να με μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπως και έγινε».
Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αλλά οι δύο πλευρές φαίνεται να έλυσαν εξωδικαστικά τις διαφορές τους. Ωστόσο η δικαστική εξέλιξη βρίσκεται ακόμη σε εκκρεμότητα.


http://www.makeleio.gr/to-who-is-who-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου