Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Με μαύρη Μερσεντές κυκλοφορεί ο χρηματιστής μπαμπάκας του βολεμένου Συριζαίου ράπερ!!!...Και ήταν μάλιστα και πρώην μαοϊκός κομμουνιστής!!!




Ε ρε γέλια!!!

Τι υποκριτάρες είναι αυτοί οι πρώην αριστεροκομμουνιστές ρε;;;;...

Γιός του μεγαλοδημοσιογράφου του Οικονομικού Ρεπορτάζ, Στάθη Σχινά (έχει εκπομπή στον ραδιοσταθμό «Κόκκινο» του Σύριζα) είναι ο γραμματέας της Νεολαίας Σύριζα, Ιάσων Σχινάς – Παπαδόπουλος, που έγινε τις τελευταίες ημέρες πρώτη είδηση σε όλα τα ΜΜΕ, επειδή διόρισε στο Δημόσιο τον 31χρονο αδελφό του Ορέστη, την μαμά του Ξανθή Παπαδοπούλου και την 25χρονη γκόμενά του Χρύσα Πάντου. Ο «Στόχος» αποκαλύπτει σήμερα ποιος είναι ο μπαμπάς του Ιάσωνα, Στάθης Σχινάς, που ζυγίζει πάνω από 120 κιλά και μεγαλούργησε το 1998-2004 κατά το αξέχαστο 6ετές «πάρτυ» του Χρηματιστηρίου…

Σημαίνον μέλος της Κινεζόφιλης Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς (ΑΑΣΠΕ και ΕΚΚΕ), ο Στάθης Σχινάς διακρίθηκε για τον επαναστατικό του λόγο στα φοιτητικά αμφιθέατρα της Μεταπολίτευσης. Λίγο πρίν πέσει ο Υπαρκτός Σοσιαλισμός (1989) προσελήφθη σε αστικώτατη φυλλάδα για να διαφωτίζει (αυτός ο οπαδός του Τιμονιέρη Μάο!..) τους αστούς πώς να επενδύουν τα λεφτά τους καλύτερα. Λίγο αργότερα προσελήφθη και στο ραδιόφωνο του Κόκκαλη (Flash 9,61 Fm) όπου επί 10 χρόνια εθεωρείτο ο «γκουρού» των χρηματιστηριακών αποδόσεων!..
Τις ημέρες της τρελής φούσκας της Σοφοκλέους, ο Στάθης Σχινάς ήταν ένας αναγνωρισμένος παράγοντας της επιχειρηματικής και χρηματιστηριακής πιάτσας. Οι αναλύσεις του από μικροφώνου για τα «ψάρια» και τα «ανεκτέλεστα υπόλοιπα» των εισηγμένων κατασκευαστικών εταιρειών έμειναν στην ιστορία. Αλλά, ο ίδιος δεν έμεινε εκεί: Θέλησε να ζήσει από μέσα όλο το «όνειρο». Στις αρχές του 2001 συμμετείχε ο ίδιος στην ίδρυση μιας νέας χρηματιστηριακής εταιρείας, αυτός ο μαοϊκός αγωνιστής!.. Τα επόμενα δέκα χρόνια – μέχρι την στιγμή που η συγκεκριμένη εταιρεία συγχωνεύθηκε με μια άλλη του κλάδου- τα έζησε φορώντας την καθιερωμένη στολή εργασίας – το σκούρο κοστουμάκι- και ζώντας ως μάνατζερ… Ούτε δρόμοι, ούτε πορείες ,ούτε διαδηλώσεις. Όταν έπεσε «πείνα» στην Σοφοκλέους, ο Στάθης Σχινάς ξανά πίσω στα δημοσιογραφικά γραφεία ως αρθρογράφος σε εβδομαδιαία έντυπα… Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ και ο ερχομός του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου τον βρίσκει πάλι πίσω από τα μικρόφωνα του κομματικού ραδιοφώνου («Στο Κόκκινο») να βρίζει τους καπιταλιστές που κατέστρεψαν με την απληστία τους την Ελλάδα!..
Όπως ήταν φυσικό, ο υιός Ιάσωνας απεσιώπησε (στην περίφημη απάντησή του προς το «Πρώτο Θέμα» που τον ξεμπρόστιασε) όλη αυτή την τρελή πορεία του χρηματιστή μπαμπά του. Θυμήθηκε όμως τον προπάππο του «δικαστή του ΕΑΜ», τον παππού του «αντάρτη στον Δημοκρατικό Στρατό», τον θείο του «δολοφονημένο από φασίστες κάπου στα βουνά της Ηλείας», την μάνα του που έτρεχε στα κρατητήρια για να απελευθερώνει τους Συριζαίους που μάζευε η Αστυνομία και την αδελφή του που «έμεινε για 2 μήνες στο κρεβάτι επειδή αρρώστησε από την κούραση επειδή κάθε μέρα ήταν στην κατάληψη της ΑΣΟΕΕ...»!.. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αφού είμαστε τόσο βόδια, καλά κάνουν και μας «δουλεύουν» οι Συριζαίοι

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου