Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΟΥΦΤΩΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ!


«Θέλω να κάνω σεξ μαζί σου» και «θα σε σκοτώσω» είχαν σε σημείωμα οι δράστες στην Κολωνία!

Ανάθεμα το μοντέλο του πολυπολιτισμού σας!

Νέα στοιχεία για την ταυτότητα και την δράση των «μελαμψών αντρών» που επιτέθηκαν σε περισσότερες από 120 γυναίκες το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Κολωνία, έρχονται στο φως μια βδομάδα μετά τα σεξουαλικά εγκλήματα που συγκλόνισαν ολόκληρη την Ευρώπη. 


Όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα Telegraph, δύο από τους συνολικά 31 συλληφθέντες από την γερμανική αστυνομία, είχαν πάνω τους σημειώματα με γραμμένες φράσεις στα γερμανικά και στα αραβικά: «Ωραία στήθη», «Θέλω να κάνουμε σεξ» και «Θα σε σκοτώσω» ήταν γραμμένα σε ένα κομμάτι κίτρινο χαρτί που βρέθηκε πάνω σε έναν από τους άντρες, ενώ παρόμοιο σημείωμα με τις ίδιες φράσεις είχε ακόμα ένας. Στην κατοχή των δύο αυτών που «έχουν σχέση με μετανάστες», αλλά δεν κατονομάζονται από τις γερμανικές αρχές λόγω του ισχύοντος νόμου στη χώρα, όπως σημειώνει η Telegraph, είχαν στα κινητά που βρέθηκαν πάνω τους και βίντεο με υλικό από το βράδυ εκείνο.

Το σημείωμα που είχε ένας από τους συλληφθέντες:


Η αστυνομία ανακοίνωσε πως έχει προχωρήσει σε συνολικά 31 συλλήψεις υπόπτων και πως μεταξύ αυτών βρίσκονται 18 άτομα που έχουν αιτηθεί άσυλο στη Γερμανία, είναι δηλαδή πρόσφυγες! Μεταξύ αυτών είναι εννιά Αλγερινοί, οκτώ Μαροκινοί, τέσσερις Σύροι, πέντε Ορανοί, ένας από το Ιράκ, ένας από την Σερβία, ένας από τις ΗΠΑ και δύο Γερμανοί πολίτες.

Οι αποκαλύψεις επιβεβαιώνουν τις υποψίες πως οι ομάδες αντρών που έδρασαν στην Κολωνία, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, το βράδυ εκείνο, δεν ήταν «αυθόρμητες», αλλά μέρος σχεδίου, ότι δηλαδή οι άντρες κατέβηκαν στα κέντρα των πόλεων με συγκεκριμένους σκοπούς και διαθέσεις.

Τρεις συλλήψεις Σύρων για τους δύο βιασμούς στην Κολωνία

Ενδεικτικό της κατάστασης στην Γερμανία και την «μυστικοπάθεια» που τηρεί η αστυνομία σε σχέση με τα πρωτοφανή γεγονότα, είναι και το γεγονός πως μόλις αργά χθες το βράδυ έγινε γνωστό ότι σε σχέση με τους δύο βιασμούς που κατήγγειλαν νεαρά κορίτσια την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έχουν γίνει τρεις συλλήψεις Σύρων υπηκόων, ενώ αναζητείται ένας ακόμα.

Πρόκειται για έναν άντρα ηλικίας 21 ετών και δύο αγόρια ηλικίας 14 ετών, που έχουν συλληφθεί, ενώ αναζητείται ο 15χρονος αδερφός του ενήλικα. Όλοι είναι Σύροι υπήκοοι όμως δεν έφτασαν στην Ευρώπη με το κύμα των προσφύγων των τελευταίων ετών, αλλά ζουν πολλά χρόνια εκεί. Τα δύο αδέρφια είναι κάτοικοι Γερμανίας, ενώ οι δύο 14χρονοι κατοικούν μόνιμα ο ένας στην Ελβετία και ο άλλος στην Ολλανδία.

Κατηγορούνται για τον ομαδικό βιασμό δύο κοριτσιών, ηλικίας 14 και 15 ετών, τις οποίες κρατούσαν για ώρες και τις βίαζαν όλοι μαζί στο σπίτι του 21χρονου στο γειτονικό στην Κολωνία χωριό Φριντλίνγκεν. Τα στοιχεία τους δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, καθώς ο γερμανικός νόμος τους προστατεύει.

Ερωτήματα για το αν ήταν οργανωμένο το έγκλημα

Την ώρα που στη Γερμανία η κοινή γνώμη ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση της Μέρκελ αλλά και τις γερμανικές αρχές για την «εκκωφαντική σιωπή» που έχουν επιδείξει μέχρι τώρα αναφορικά με την ταυτότητα των δραστών, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, στη Ζυρίχη της Ελβετίας και στο Ελσίνκι της Φινλανδίας έχουν αναφερθεί παρόμοια περιστατικά!

Το γεγονός ότι σε τέσσερις χώρες της γηραιάς ηπείρου, το ίδιο βράδυ «άνδρες με μελαμψό δέρμα» που είχαν καταναλώσει άφθονο αλκοόλ, επιτέθηκαν σεξουαλικά σε νεαρές γυναίκες, άλλες τις βίασαν και άλλες τις λήστεψαν, παραπέμπει σε συντονισμένη επιχείρηση ή ακόμα και σε οργανωμένο έγκλημα, όπως σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ. Τα γερμανικά ΜΜΕ άλλωστε αποκαλύπτουν ότι οι αστυνομικοί της Κολωνίας ήξεραν πως πρόκειται για άνδρες στην πλειοψηφία τους πρόσφυγες από την Συρία κι όμως δεν προέβησαν σε συλλήψεις, αλλά και ούτε ανακοίνωσαν ότι γνωρίζουν ποιοι είναι οι δράστες. protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου