Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Τη στιγμή που η κυβέρνηση ξεπουλάει αεροδρόμια...εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ χορεύουν ζεϊμπέκικα...

Και το μ…ί χτενίζεται!

14 ΔΕΚ 2015

Το είδαμε κι αυτό… ο κόσμος να καίγεται και το μ…ί να χτενίζεται. Όπου μ…ί, η περήφανη κυβέρνησή μας!
Να χορεύει η Γεροβασίλαινα η γερακίνα δηλαδή, σαν να μην υπάρχει αύριο, εν μέσω"ανθρωπιστικής κρίσης", και μάλιστα (ενδεικτικό του πολιτισμικού επιπέδου της) υπό τους ήχους του … Μαργαρίτη. Πάλι καλά που δεν ζήλεψε την Μάρα, ή την Ραχήλ, για να κάνει κι αυτή καμιά γυμνή φωτογράφηση να έχουμε να γελάμε. Μέχρι και ο Μπογδάνος το αποτόλμησε, και από χθες έχουν τρελαθεί όλοι οι λιμενεργάτες και οι νταλικιέρηδες της επικράτειας, μπορεί και της γείτονος Τουρκίας, δεν ξέρω.




Την ώρα λοιπόν που η χώρα στενάζει από τις εκατοντάδες χιλιάδες των λαθρομεταναστών, που τα χαράτσια και οι φόροι πέφτουν σαν χαλάζι, που κόβονται κι άλλο οι συντάξεις, που χάσαμε τις τράπεζες, που άρχισαν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, που συνεχίζουν ακάθεκτα τα κάπιταλ κοντρόλς, που ξεπουλήθηκαν κανονικά τα δημόσια και δωρεάν αεροδρόμια, που έχουμε γίνει ο περίγελως του πλανήτη, που, που, που… και που μέχρι και ο ίδιος ο Αλέξης έπαθε λουμπάγκο από τις πολλές κωλοτούμπες, ή απ’ το πολύ στα τέσσερα… η χαζοχαρούμενη αυτή μεγαλοκοπέλα, επίσημη απολογήτρια της κυβέρνησης, χοροπηδάει νταλκαδιασμένη στις πίστες, ανάμεσα στις μαραμένες γαρδένιες από τα νεκροταφεία της μείζονος Αττικής!



Ναι, ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι, ότι η Ελλάδα πάει απ το κακό στο χειρότερο, και ότι αν παραμείνει το τσίρκο αυτό στην εξουσία θα πάθουμε ακόμη χειρότερα. αλλά… οι συριζαίοι στην καρακοσμάρα τους.
Τα πάντα όλα καταρρέουν, η παιδεία, η υγεία, η εθνική κυριαρχία στο Αιγαίο, αλλά για τον Σύριζα πέρα βρέχει. 

Με την Γεροβασίλαινα να  χαίρεται, να μερακλώνει,  και να το δείχνει προς τα έξω. Χορεύοντας (με μίνι ή έτσι μου φαίνεται;) αισθησιακά τις ζεϊμπεκιές της, και με μια κλειδαριά-λουκέτο!!!!! (αν δεν κάνω λάθος) κοντά στο ευαίσθητο σημείο, που ίσως να συμβολίζει αγνότητα… ίσως ότι έχει κλειδώσει αισθηματικά,  ίσως ότι το έχει κλειδώσει γενικώς, ίσως όμως και να φοράει ζώνη αγνότητας… άλλη εξήγηση δεν βρίσκω.
Και άντε να χορεύει τις ζεϊμπεκιές του ο Ανδρέας Παπανδρέου, ή ακόμη και ο Άκης (ο έντιμος), το καταλαβαίνω, αφού οι εποχές ήταν αλλιώτικες, λεφτά υπήρχαν, και εν πάση περιπτώσει μπορεί να κλέβανε τα παλικάρια εκείνα, αλλά τουλάχιστον δίνανε και στους από κάτω το κατιτίς τους αφού. Υπήρχε ευμάρεια, πως το να το κάνουμε;
Αλλά σήμερα; Έχοντας μεσολαβήσει ο αγαναΧτισμός και το περήφανο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ;
Γίνεται  να δηλώνεις κομμουνίστρια, να συμμετέχεις στην Πρώτη Φορά Αριστερή κυβέρνηση, που έχει σκοπό να αλλάξει την Ευρώπη και να γκρεμίσει τον καπιταλισμό,  να έχουν γίνει τα πάντα όλα λαμπόγυαλο, και συ να σεληνιάζεσαι με τα σκυλάδικα τραγούδια, σαν να είσαι η τελευταία μπίμπο βοηθός πιστολάκι στον Δενδροπόταμο; Χάθηκε λίγη Φαραντούρη, λίγος Πάνος Τζαβέλας ρε παιδί μου; Λίγη ρετσίνα, λίγο τυράκι, και μπόλικη συζήτηση περί … Πουλαντζά κλπ; Τουλάχιστον για να μασάνε οι χαχόλοι που σε ψηφίζουν…
Πόσο στόκος πρέπει να είσαι για να χορεύεις σε κωλάδικο ενώ γύρω σου ο κόσμος τρώει σφαλιάρες; Πόσο εκτός τόπου και χρόνου; Πόσο εκτός επαφής με την πραγματικότητα. Πόσο μισάνθρωπος; Είπα μισάνθρωπος και θυμήθηκα: Ο Παλαβίτσας ζει; Που βόσκει αυτή η ψυχή;
Πάλι καλά δηλαδή που έφυγαν οι μπολσεβίκοι του Δραχμαζάνη, διότι αν έβλεπα και κανέναν Στρατούλη ή καμιά ζουρλή να ρίχνουν τις στροφές τους στην Τάμτα ή στον Νότη, μπορεί και να έφευγα αυθημερόν μετανάστης  στην … Μανιτόμπα... στα μπιλοζίρια.
Εκτός και αν με τις αέρινες στροφές της η συγκεκριμένη αυτή αριστερή θείτσα (σε κλιμακτήριο)  γιορτάζει το γεγονός ότι ο Σύριζας τα έβαλε επιτέλους με την φοροδιαφυγή, συλλαμβάνοντας έναν ντεσπεράντο καστανά (κατόπιν μεγάλης και οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης) και αμέσως μετά μια ανάλγητη γριούλα που πουλούσε, λέει, μαϊντανό, χωρίς να διαθέτει … ταμειακή μηχανή.
Που να δείτε τι έχει να γίνει μόλις τα ακονισμένα μυαλά του υπουργείου Οικονομικών αποφασίσουν να ασχοληθούν και με την λαθραία διακίνηση του μαλλιού της γριάς! Εκεί θα χρειαστούμε επιπλέον φυλακές, και τα δημόσια ταμεία μας θα γεμίσουν από ζεστό χρήμα. Αρκεί να συνεχίσει την εγρήγορση του ο μέγας θεματοφύλακας της έννομης τάξης κος Τόσκας, ο οποίος ως άλλος Ρούντολφ Τζουλιάνι πιστεύει στο δόγμα της μηδενικής ανοχής απέναντι στο έγκλημα, με μότο του το:«σήμερα οι καστανάδες, αύριο οι σαλεπιτζήδες, και μεθαύριο οι έμποροι ηρωίνης»! 

Με αυτά και με αυτά η ζωή επί Σύριζα συνεχίζεται, η φτώχεια διευρύνεται, η Νέα Δημοκρατία περί άλλων τυρβάζει, ο Μπελούσι της Ραφήνας ομφαλοσκοπεί, ο Αλέξης πονάει παντού αλλά του και μας αρέσει, η κυρά Τασία δεν ενδίδει στις προτάσεις για γυμνές φωτογραφήσεις, η βαλαβάναινα κάνει βουτιές στο Μπαλί, κι εγώ ο ποταπός έχοντας πια δει γυμνή και την Μάρα, δηλώνω ότι ολοκληρώθηκα μεν ως άνδρας, αλλά δεν ξανατρώω πατσά χοντροκομμένο… εκτός κι αν κάνει καμιά αισθησιακή φωτογράφηση και ο Φίλης, και κόψω το φαγητό γενικώς…

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου