Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Περνάμε και τον Έβρο όποτε γουστάρουμε… ! (φωτορεπορτάζ)

 


3-10

Ανιχνευτές προηγούνται των τμημάτων
Αν μόνο ένα Μηχανοκίνητο Τάγμα όπως είναι το 642 της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ «ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΣ» μπορεί να περάσει όποτε γουστάρει τον Έβρο, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι ο Έβρος όχι απλώς δεν πέφτει αλλά αν χρειαστεί κάνουμε και γέφυρες και περνάμε και άρματα , πυροβόλα ,πεζοπόρα τμήματα και καταδρομείς ...Μια προσεκτική ματιά στις φωτογραφίες από την άσκηση για του λόγου το αληθές
Οπότε Τα ευκόλως ευνοούμενα παραλείπονται …Μεμέτια

4-11

Στήθηκαν γέφυρες για να περάσουν τα Άρματα σε χρόνο DT και χωρίς ειδικά μηχανήματα…Προσοχή τα Άρματα που περνάνε τον Έβρο είναι Ελληνικά

5-11

5-12

6-12

7-8


9-7

Πολυβολητής με το δάκτυλο στη σκανδάλη …Οι άλλοι είναι κατά μήκος του ποταμού !

10-4


11-5

12-4


14


15-2

16-1
Ομάδα που βγαίνει πριν από τα εποχούμενα για να ασφαλίσει την περιοχή

18-1

Με το έμπα βουρ στο νερό χωρίς να κινδυνέψουν τα πνιγούν όπως κάποιοι άσχετοι γείτονες
Στιγμιότυπα από την Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΕΓΝΑΤΙΑ-2014», που διεξήχθη στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πλωτών Μέσων Νοτίου Έβρου, του Δ΄ Σώματος Στρατού, την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014.
19-2

Η γέφυρα για τα Πεζοπόρα τμήματα στήνεται από τους ίδιους που θα περάσουν απέναντι …
Η άσκηση πραγματοποιήθηκε από το 642 Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, της 7ης Μ/Κ ΤΑΞ «ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟΣ», αντικείμενο της οποίας ήταν η εκπαίδευση των ασκούμενων τμημάτων στη σχεδίαση, οργάνωση, προπαρασκευή και διεξαγωγή επιχείρησης βίαιης διάβασης ποταμού.
20-1

Επιπλέον, στο πλαίσιο της άσκησης, έγινε ενημέρωση για τα μέσα και υλικά των Μονάδων Πεζικού και Μηχανικού που χρησιμοποιούνται για τη γεφύρωση ή διαπεραίωση υδάτινων κωλυμάτων. Την άσκηση παρακολούθησε ο Διοικητής του Δ΄ ΣΣ Αντιστράτηγος κ. Χρήστος Χαλκίδης καθώς και οι Διοικητές των XII Μ/Κ ΜΠ, ΧΧ ΤΘΜ καθώς και των Ταξιαρχιών της ΠΕ του Δ΄ ΣΣ.

Olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου