Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

«Θέμα χρόνου η Αγγλία να ξεπεραστεί από την Ελλάδα»

«Θέμα χρόνου η Αγγλία να ξεπεραστεί από την Ελλάδα»

 
 

Βίντεο ακαδημίας ποδοσφαίρου δημοσιεύεται σε βρετανική σελίδα

Βρετανική ιστοσελίδα αναδημοσιεύει βίντεο από μια ελληνική ακαδημία ποδοσφαίρου με πρωταγωνιστές δύο μικρά παιδιά τα οποία προπονούνται σε τακτικές για τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Και αν αναρωτιέστε τι δουλειά έχει ένα τέτοιο βίντεο σε βρετανική ιστοσελίδα, η απάντηση είναι ο αποκλεισμός της Αγγλικής ομάδας από την επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ιστοσελίδα metro.co.uk θέλοντας να «πικάρει» την Εθνική Αγγλίας φιλοξενεί το επίμαχο βίντεο σε άρθρο που στον τίτλο ρωτάει: «Αυτό το βίντεο αποδεικνύει ότι ακόμη και η Ελλάδα είναι προορισμένη να ξεπεράσει την Αγγλία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο;».

Όπως σημειώνει ο αρθρογράφος, για την αποτυχία της Εθνικής Αγγλίας έχουν κατηγορηθεί οι πάντες, μέχρι και τα λάθος τύπου ισοτονικά ποτά στο Μανάου που χρησιμοποιούσε ο Ρούνεϊ. Ωστόσο, βασικό πρόβλημα παραμένει σύμφωνα πάντα με τον αρθρογράφο, η έλλειψη ταλέντου από τις νεανικές ομάδες.

«Τώρα, έχοντας επισκιαστεί από την πιο αδύναμη Κόστα Ρίκα, φαίνεται ότι είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι η Αγγλία να ξεπεραστεί από την χτυπημένη από την κρίση Ελλάδα, εάν αυτό το βίντεο προπόνησης μπορεί να αποδείξει κάτι», σημειώνεται.

Μάλιστα, μετά την περιγραφή του βίντεο, υπάρχει η παρότρυνση προς τους άγγλους προπονητές να κρατήσουν σημειώσεις….

Δείτε το βίντεο…

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου