Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Μαρτυρίες-σοκ για την απόπειρα βιασμού 7χρονης από Αφγανό στην Ειδομένη

Το τραγικό γεγονός απόπειρας βιασμού 7 χρονής προ ολίγων ημερών από Αφγανό μετανάστη ήρθαν να επιβεβαιώσουν στη Daily Mail δύο Σύριοι αυτόπτες μάρτυρες.
marturies-sok-gia-tin-apopeira-biasmou-7xronis-apo-afgano-stin-eidomeni

Το τραγικό γεγονός απόπειρας βιασμού 7 χρονής προ ολίγων ημερών από Αφγανό μετανάστη ήρθαν να επιβεβαιώσουν στη Daily Mail δύο Σύριοι αυτόπτοι μάρτυρες.
Οι δύο Σύριοι έπιασαν επ'αυτοφόρω τον επίδοξο βιαστή να ασελγεί σεξουαλικά εναντίον της 7χρονης στον καταυλισμό της Ειδομένης και αμέσως τον
απομάκρυναν πηγαίνοντάς τον στην αστυνομία. Χαρακτηριστικά δήλωσαν πως περπάτησαν για 1 μίλι μέσα από το εξαγριωμένο πλήθος που ήθελε να τον λιντσάρει, μέχρι να τον παραδώσουν στις αστυνομικές αρχές.
Πιο αναλυτικά, όπως αποκαλύπτουν οι Mohammed Al-Mulhem και Dldar Sedo, κάθονταν αμέριμνοι στον καταυλισμό όταν άκουσαν κραυγές. Ηταν η φωνή του πατέρα της μικρής: «Κάποιος προσπαθεί να βιάσει το παιδί μου!».
Οι δυο τους έτρεξαν προς το σημείο και εντόπισαν τον Αφγανό ανάμεσα σε κάτι θάμνους να προσπαθεί να γδύσει το άτυχο κοριτσάκι. «Αμέσως τον αρπάξαμε και αρχίσαμε να τον κλωτσάμε» λένε.
«Ο Αφγανός είχε σύρει το κοριτσάκι από τις τουαλέτες όπου βρισκόταν πίσω σε κάτι θάμνους. Την ώρα που φτάσαμε κοντά του της έβγαζε το μπλουζάκι και το παντελόνι της. Οι κραυγές ακούγονταν παντού και πλήθος συγκεντρώθηκε. Φώναζαν να τον σκοτώσουμε αλλά εμείς είπαμε ότι αυτό δεν είναι δική μας δουλειά. Πολλοί προσπαθούσαν να τον χτυπήσουν αλλά εμείς τους λέγαμε ότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα, μία πολιτισμένη χώρα και πρέπει να τον παραδώσουμε στην αστυνομία για να δει τι θα κάνει».
Οι δύο άντρες από τη Συρία μετέφεραν για ένα ολόκληρο μίλι τον Αφγανό μέσα στο εξαγριωμένο πλήθος και τον παρέδωσαν τελικά στους αστυνομικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου