Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ



Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσε η αποκάλυψη της δολοφονίας της 37χρονης Ανθής Λινάρδου από τον ίδιο το σύζυγό της, την ώρα που τα παιδιά τους κοιμούνταν στο διπλανό δωμάτιο!
Σχεδίαζε τη δολοφονία της από πριν;

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της 37χρονης από το σύζυγό της!
Η Ανθή, η οποία ήταν μητέρα ενός οκτάχρονου αγοριού και δύο εξάχρονων δίδυμων κοριτσιών, δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής από το περασμένο Σάββατο.Συγγενείς και φίλοι έψαχναν απεγνωσμένα να βρουν τη λύση του μυστηρίου... η οποία «κρυβόταν» στο χωράφι του συζύγου της.
Ένα νέο στοιχείο έρχεται στο «φως» και δείχνει ότι ο συζυγοκτόνος είχε προσχεδιάσει το έγκλημα.
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν σε ενημερωτική εκπομπή του Ε, ο 40χρονος σύζυγος της 37χρονης, είχε ανοίξει στο χωράφι του – λίγες ημέρες πριν το έγκλημα – μια τρύπα βάθος 1,5 μέτρου,προκειμένου να βγει ένας ογκόλιθος! Το Σάββατο το βράδυ, όταν και στραγγάλισε το θύμα του, φέρεται να έθαψε το άψυχο σώμα της γυναίκας του στην ίδια τρύπα...
Ο μυστηριώδης ρόλος του πεθερού της 37χρονης
Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές, είναι το αν υπήρξε βοήθεια στο έγκλημα, ίσως και από κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού. Πάντως, εκτός από τον σύζυγο, καταθέτει στους αστυνομικούς και ο πεθερός του θύματος.

Πώς έγινε το άγριο έγκλημα – Το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου
Το «τέλειο» έγκλημα θεώρησε ότι είχε διαπράξει ο συζυγοκτόνος...

Ήταν βράδυ Σαββάτου, όταν η Ανθή Λινάρδου και ο σύζυγός της καυγάδισαν για ακόμη μια φορά. Αφού έβαλαν τα τρία παιδιά τους για ύπνο στο διπλανό δωμάτιο, οι δυο τους μάλωσαν άγρια, με την Ανθή να απειλεί τον άνδρα της, ότι θα εγκαταλείψει το σπίτι και ότι δεν αντέχει άλλο την αρρωστημένη κατάσταση.
Εκείνη τη στιγμή, κι ενώ τα παιδιά κοιμούνται στο δωμάτιο, ο σύζυγος στραγγαλίζει την Ανθή με τα ίδια του χέρια! Μόλις συνειδητοποιεί την πράξη του, ξεκινά να σκαρφίζεται την ιστορία που θα «πουλήσει» στην οικογένεια του και στην Αστυνομία... Λεπτά μετά τη δολοφονία, παίρνει το πτώμα της 37χρονης συζύγου του και το μεταφέρει στο χωράφι του, όπου και το θάβει. Επιστρέφει σπίτι και δεν ενημερώνει κανένα για το τι έχει συμβεί.
Η φρίκη, ωστόσο, δεν σταματά εκεί... Την επόμενη ημέρα, επισκέπτεται ξανά το χωράφι, όπου είχε πετάξει το άψυχο πτώμα της συζύγου και μητέρας των παιδιών του, και φρεζάρει το χωράφι για να καλύψει τα όποια στοιχεία είχε αφήσει πίσω του.
Στη συνέχεια, με θράσος επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να δηλώσει την εξαφάνιση, ενώ μέσα του πιστεύει ότι έχει σκηνοθετήσει το «τέλειο έγκλημα».

Από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε ύποπτος!
Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές υποψιάστηκαν ότι ο σύζυγος της 37χρονης κάτι έκρυβε. Ιδιαίτερη εντύπωση στους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ έκανε το γεγονός ότι η Ανθή έφυγε από το σπίτι ξαφνικά χωρίς να πάρει τίποτα μαζί της, εγκαταλείποντας τα παιδιά της. Ο συζυγοκτόνος μάλιστα, παρά το παραμύθι που είχε σκαρφιστεί, υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του. Τελικώς ομολόγησε ότι εκείνος δολοφόνησε τη σύζυγό του και υπέδειξε στους αστυνομικούς ότι το νεκρό σώμα της 37χρονης βρίσκεται σε χωράφι ιδιοκτησίας του.
Το θέατρο του συζυγοκτόνου
Ανατριχίλα προκαλούν όσα έλεγε ο συζυγοκτόνος αφού είχε στραγγάλισε τη μητέρα των τριών του παιδιών: «Γύρω στις 21:30 μου είπε ότι θα βγει για ποτό και έφυγε λίγα λεπτά μετά. Εγώ είχα αποκοιμηθεί, δεν την είδα να βγαίνει. Κατά τις 23:00 ξύπνησα, είδα ότι δεν είχε επιστρέψει, αλλά δεν ανησύχησα γιατί είχε περάσει μόνο μιάμιση ώρα. Το πρωί όταν διαπίστωσα ότι δεν ήταν στο σπίτι, άρχισα να ανησυχώ και κάλεσα την Αστυνομία. Δεν πήρε μαζί της προσωπικά αντικείμενα, χρήματα, κινητό, ούτε καν ρούχα!»
Για να θολώσει μάλιστα τα νερά ο συζυγοκτόνος έλεγε ότι δεν υπήρχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα στη σχέση τους και εμφανιζόταν ανήσυχος για το τι μπορούσε να της έχει συμβεί! «Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Όπως όλα τα ζευγάρια, κι εμείς είχαμε τις διαφωνίες μας, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Ήμασταν μια χαρά. Ανησυχώ για το τι μπορεί να συμβεί. Δεν έχει ξανατύχει να φύγει χωρίς να πει πού πάει» έλεγε χαρακτηριστικά.
Τι υποστήριζε ο πεθερός πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια; 
Διαφορετική ήταν πάντως η εκτίμηση του πεθερού της 37χρονης και πατέρα του δράστη, Μανώλη Τσιουχάρα, ο ρόλος του οποίου επίσης ερευνάται. Έλεγε οτι Ανθή Λινάρδου «έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ήταν συνεννοημένο το πράγμα».Ο πεθερός έλεγε ότι η 37χρονη, που καταγόταν από τον Πειραιά, δεν ήταν ευχαριστημένη με τη ζωή στην Κοζάνη. «Κατά καιρούς είχε δείξει σημάδια ότι ήθελε να ξεσκάσει. Με τον κόσμο δεν έκανε παρέα -τα είχε γράψει στο Facebook αυτά. Η γυναίκα έφυγε...».

taxalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου