Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΑΓΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΞΑΝΑΕΦΑΓΑΝ ΞΥΛΟ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ, 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ



Δεν φταίνε τα παιδιά της ΔΑΠ που τις τρώνε συνέχεια, δεν μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει την αριστερά του μίσους, παρά μόνο με τα ίδια μέσα, οπότε θα έχουμε ..
πολλούς νεκρούς. Είναι τόσο φανατικοί, γεμάτοι μίσος, οι των ψευτοαριστερών παρατάξεων (των ψευτοαριστερών λέμε, αυτών που χρηματοδοτούν διάφορα ιδρύματα της "δύσης", όχι των αριστερών) που είναι μάταιο να ψάχνεις απαντήσεις. Δεν μιλάμε για παιδιά, αλλά για σκατόψυχα δολοφονικά κτήνη, γεμάτα με μίσος. Το "μίσος" είναι η κυρίαρχη λέξη σε αυτά τα κτήνη. Κάποια ζώα από αυτά άλλωστε το γράφουν και στους τοίχους "μίσος ταξικό".

Τρεις φοιτητές και μια φοιτήτρια της παράταξης ΔΑΠ/ΝΔΦΚ τραυματίστηκαν ελαφρά στο επεισόδιο ξυλοδαρμού που σημειώθηκε πριν από περίπου 30 λεπτά στις εγκαταστάσεις των ΤΕΦΑΑ, στη συμβολή των οδών Εγνατία και 3ης Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα της καταμέτρησης περίπου 60 κρανοφόροι και κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με καρέκλες και μπουκάλια μπύρας σε περίπου 15 φοιτητές της παράταξης ΔΑΠ/ΝΔΦΚ.

Αυτή την ώρα 40 φοιτητές της ΔΑΠ/ΝΔΦΚ βρίσκονται μπροστά στις εγκαταστάσεις των ΤΕΦΑΑ ενώ οι κουκουλοφόροι έχουν κινηθεί προς τη φιλοσοφική σχολή του ΑΠΘ.

(η είδηση από thestival)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου