Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΚΑΥΤΑΝΤΖΟΓΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΑΚΑ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ!






Τέλος εποχής για την Εθνική, καθώς το ματς με την Κροατία ήταν το τελευταίο της στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Ποιες θα είναι οι… δύο νέες έδρες της Ελλάδας, ενόψει Κυπέλλου Εθνών και προκριματικών Euro





Όχι μία, αλλά… δύο νέες έδρες θα έχει η Εθνική μας ομάδα στη μετά Καραϊσκάκη εποχή! 

Το ματς με την Κροατία ήταν, εκτός πολύ συγκλονιστικού απροόπτου, το τελευταίο της «γαλανόλευκης» στο φαληρικό γήπεδο (μετά από 12 ολόκληρα χρόνια), με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η Ελλάδα μετακομίζει σε… δύο στάδια: Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης και στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας! 

Η ΕΠΟ, δηλαδή, φέρεται πως έχει αποφασίσει να «μοιράσει» τους επόμενους αγώνες της Εθνικής, με βασική έδρα, πάντως, να είναι το Καυτανζόγλειο, το οποίο, αφενός διαθέτει, πλέον, νέο χλοοτάπητα και αφετέρου, θα γίνουν και άλλες βελτιώσεις, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται εκεί, μέχρι να ετοιμαστεί η νέα Τούμπα! 
Προς το παρόν, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη ποιους αγώνες θα δώσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο ένα στάδιο και ποιους στο άλλο. Διότι, θυμίζουμε, υπάρχουν δύο διοργανώσεις στην επόμενη διετία. Το νεοσύστατο Κύπελλο Εθνών, που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο του 2018 και θα διαρκέσει δύο μήνες, και φυσικά, τα προκριματικά του Euro 2020, που αρχίζουν τον Μάρτιο του 2019. 

Αυτό είναι κάτι που θα αποφασίσουν από κοινού, η διοίκηση της ΕΠΟ με τον Μίχαελ Σκίμπε -σε περίπτωση, φυσικά, που παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Γερμανός προπονητής.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου