Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΥΡΙΔΗ ΤΟΥ WORLD PARTY! ΓΙΑΤΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ...



του Δημήτρη Ζιαμπάζη 
Oι παππούδες μου Γιώργο Μαυρίδη ήταν Έλληνες Μακεδόνες, ντόπιοι που λέμε, άνθρωποι του μόχθου και τίμιοι... Ο παππούς μου μάλιστα, πολέμησε για την ελευθερία της Μακεδονίας μας εναντίων βουλγαροκομιτατζίδων, εναντίων γερμανοναζιστών βαρβάρων και εναντίων κομμουνιστοσυμμοριτών που εκαναν παιδομαζωμα και ήθελαν να επιβάλουν ‘’παραδεισένια’’ κόκκινη δικτατορία στη χώρα μας!....
Μια γενιά νωρίτερα όμως πολλοί συντοπίτες μου έστειλαν τα παιδιά τους στο μέτωπο της Μικράς Ασίας για την απελευθέρωση της Ανατολικής Ελλάδας!
Ξέρεις τότε ο μεγάλος πόθος του λαού μας, μετά την απελευθέρωση της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης, ήταν η απελευθέρωση της Ανατολικής Ελλάδας!…. ασχέτως που χάσαμε…
Όμως ΟΛΟΙ οι Έλληνες έστειλαν τα παιδιά τους εκεί στην Ιωνική Γη!
Γιατί ξεχνάτε πάντα να το αναφέρετε αυτό εσείς οι απάτριδες υπερδιεθνιστές, και οι αναρχοκομμουνιστές;
Γιατί τόση μισή αλήθεια και ημιμάθεια;
Και  γιατί  ναι! Εκείνα τα εδάφη της Μ.Ασίας, του Πόντου , της Αν. Θράκης και της Ανατολίας ήταν και είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ! Εμείς ήμασταν πρώτοι και από πάντα εκεί! Εμείς τα χτίσαμε και τα δημιουργήσαμε εκείνα τα μέρη και μέχρι και σήμερα είναι γεμάτα από τα μνημεία μας!  
Και αν ήρθαν κατά τον μεσαίωνα μόλις κάποιοι βάρβαροι από την Μογγολία  και μας τα έκλεψαν με τη βία-  να ξέρεις λοιπόν εσύ και οι όμοιοι σου, οι  αδιάφοροι οι απάτριδες  και οι ατομιστές….
Ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν λοιπόν , δεν έχουμε δικαίωμα να ξεχάσουμε ΠΟΤΕ - και το βλέμμα μας θα είναι πάντα εκεί!...

Και δεν ‘’έτυχε’’ απλώς να γεννηθώ Έλληνας… Αλλά το ΕΠΕΛΕΞΑ στη συνέχεια ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!

Η μοίρα μου έκανε αυτό το δώρο να γεννηθώ Ελληνας  και σε αντίθεση με εσένα εγώ αυτό το δώρο το αποδέχτηκα ! Και γιατί όχι άλλωστε!  Οι Έλληνες είμαστε ένας λαός
που πρόσφερε τόσα και τόσα στην ανθρωπότητα! Τέχνες , επιστήμες, αξίες, γλώσσα,  μέχρι και τα πιο απλά πράγματα που δεν μπορείς να φανταστείς και δεν σου έχουν μάθει στο σχολείο! Ολόκληρος ο Δυτικός Πολιτισμός βασίστηκε πάνω στον Ελληνικό Πολιτισμό…  Και πρόσεχε όμως δεν είμαι προγονόπληκτος!…. Αλλά όλα αυτά όμως  μπορούν να μας γίνουν πυξίδα για το μέλλον! Γιατί εγώ θέλω μια Ελλάδα που να παράγει και να δημιουργεί ξανά και πάλι σ το ΜΕΛΛΟΝ!

Επίσης  κ. Μαυρίδη εσείς και οι όμοιοι σας μην συγκρίνετε  τους σημερινούς ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟ μετανάστες, με τους ομογάλακτους με εμάς πρόσφυγες του 1922! 

ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ ΑΤΥΧΕΣ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ!

Οι περισσότεροι από τους σημερινούς λαθρομετανάστες  έχουν χιλιάδες δολάρια στην τσέπη , τα μισά τα δίνουν στους δουλέμπορους,  έφυγαν ως λιποτάκτες από την πατρίδα τους ενώ είναι νέοι  και σε μάχιμη ηλικία-  αφήνοντας πίσω τους τζιχαντιστές  να αλωνίζουν, και τις γυναίκες των Κούρδων να τους πολεμούν (!!!)  - οι πιο πολλοι δεν είναι καν πρόσφυγες αλλα ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ από το Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μαρόκο κτλ,  και επίσης μην ξεχνάτε ότι σε όποιο μέρος της Ευρώπης πήγαν πολλοί ισλαμιστές, μόνο προβλήματα υπήρξαν…( γκετοποίηση με την ίδια τους τη θέληση, ισλαμοποίηση, επιβολή  σαρίας, τρομοκρατία, εγκληματικότητα κτλ κτλ)

Και ήδη έχουμε πολλά προβλήματα εδώ στη χώρα μας… δεν χρειαζόμαστε κι άλλα…

Και εννοείται δεν χρειάζεται να μας επιβάλουν κιόλας με το ζόρι το ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και μάλιστα στην χειρότερη του έκδοση!

Από το χέρι μάλιστα και την τσέπη του Τζωρτζ Σορρος…

Τέλος κύριε Μαυρίδη,

Από ημιμαθείς θεωρητικούς εξυπνάκιδες,  από αποτυχημένους  στην ΠΡΑΞΗ αναρχοκομμουνιστές, από φανφάρες υπερδιεθνιστές, από στυγνούς νεοφιλελέδες και από  κάπηλους νεοναζιστές έχουμε πήξει σε αυτόν τον τόπο….γι’αυτό και η κατάντια μας….

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!


ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ! 

 ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου