Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Σκληρή απάντηση της δημάρχου Σουλίου στη Μαρία Ρεπούση


Αδιανόητα θεωρεί η δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη τα όσα φέρεται να είπε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μ. Ρεπούση για τον «χορό του Ζαλόγγου» σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Σε δήλωσή της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κα Μπραΐμη τόνισε: «Για εμάς, για τα παιδιά μας, γενιές ολόκληρες η ιστορία του Σουλίου και ό,τι αυτό πρεσβεύει, δηλαδή τον αγώνα και τη θυσία των ανθρώπων για την Ελευθερία, είναι κάτι το οποίο ποτέ δεν αμφισβητήθηκε. Οι ιστορικοί, οι επιστήμονες έχουν το δικαίωμα να κάνουν μια εκτενέστερη έρευνα σε βάθος, όμως όλα αυτά που εμείς τόσα χρόνια γνωρίζουμε, είναι τεκμηριωμένα και από το δημοτικό τραγούδι και από μαρτυρίες ξένων περιηγητών.
Με αυτά μεγάλωσαν γενιές Ελλήνων και δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο πέραν από κάτι κατευθυνόμενο, έναν στόχο αμφισβήτησης της ιστορίας μας και διαστρέβλωσης των εθνικών αγώνων του έθνους μας. Δεν μπορώ να φανταστώ τίποτε άλλο, σε μία τέτοια εποχή, που βρίσκεται υπό αμφισβήτηση η αυτοδιαχείριση μας.
Να το θεωρήσω ως όψιμο επιστημονικό ενδιαφέρον; Θεωρώ αδιανόητο, απαράδεκτο ελαφρά τη καρδία, να γίνονται τέτοιες δηλώσεις από δημόσιο βήμα, όχι μόνο ως δήμαρχος Σουλίου, αλλά και ως Έλληνας πολίτης, εκφράζω την αντίδραση και την δυσαρέσκειά μου και προτίθεμαι να θέσω το ζήτημα τέτοιων στοχευμένων δηλώσεων για ψήφισμα».

ΛΟΓΟΚΡΙΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ...



Μαθήματα ... αντιδημοκρατίας από τον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος μετά τη δημοσίευση του νέου του τραγουδιού στο youtube, ( το οποίο δεν άρεσε στο ευρύ κοινό όπως φάνηκε...) λογόκρινε τα αρνητικά σχόλια και τη δυνατότητα του dislike στο video clip από το συγκεκριμένο site.

Ως υποκρισία και μόνο θα μπορούσαμε να σχολιάσουμε τη συγκεκριμένη στάση του κ. Κανάκη αφού ο ίδιος στις εκπομπές του το παίζει και πολύ δημοκράτης, αλλά και μάστερ στην κριτική ως προς τα άλλα άτομα.

Απ'ότι φαίνεται όμως ο ίδιος δεν την ανέχεται ούτε την κριτική αλλά ούτε και τις διαφορετικές γνώμες...

Εδώ το video clip από το νέο τραγούδι του Αντώνη Κανάκη το οποίο εμπεριέχει επαρκέστατα τα στοιχεία της φτήνιας και της θολοκουλτούρας  :

Συνέλαβαν τον 23χρονο Αλβανό που ήταν με την 13χρονη



Ενέδρα της ΕΛ.ΑΣ σε δασική περιοχή κοντά στην Καβάλα


KΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Συνελήφθη πριν από λίγο ο 23χρονος Μάριον Αγιάζι τον οποίο πήγε να βρει στην Καβάλα η 13χρονη Χριστίνα Κρασσά.
H 13χρονη εδώ και καιρό διατηρούσε επαφή μέσω Facebook με τον 23χρονο ο οποίος την έπεισε να αφήσει τους δικούς της στα Σπάτα και να πάει να τον βρει.

Έτσι την περασμένη Δευτέρα, ταξίδεψε μόνη της μέχρι την Καβάλα με υπεραστικό λεωφορείο μέσω Θεσσαλονίκης.

Θλιβερή πρωτιά για την Ελλάδα το 27% στην ανεργία

















Νέο ρεκόρ κατέγραψε η ανεργία στην ευρωζώνη, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε πριν από λίγο στη δημοσιότητα η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία, Eurostat.

Η ανεργία τον Απρίλιο διαμορφώθηκε στο 12,2% σε σύγκριση με το 12,1% τον προηγούμενο μήνα, με την ανεργία των νέων να διαμορφώνεται στο 24,4% που σημαίνει ότι 3 εκατομμύρια 624 χιλιάδες άνθρωποι κάτω των 24 ετών βρίσκονται εκτός της αγοράς εργασίας.

Η χαμηλότερη ανεργία καταγράφεται στις χώρες του Βορρά, στην Αυστρία όπου η ανεργία διαμορφώθηκε στο 4,9%, στη Γερμανία στο 5,4% και στο Λουξεμβούργο στο 5,6%.

ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ...



ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ...

ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ' ΝΑΙ!


el-democracy.blospot.com

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ Μ.ΡΕΠΟΥΣΗ

Τώρα σφυρίζει αδιάφορα η ΔΗΜΑΡ μετά την επιστολή της βουλευτού του κόμματος Μαρίας Ρεπούση ότι "Δεν υπήρξαν ποτέ γενοκτονίες Ελλήνων" και έχουν το θράσος οι συνεργάτες του Φ.Κουβέλη να υποστηρίζουν ότι «η άρνηση των γενοκτονίας των Ποντίων ήταν στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων μεταξύ ιστορικών»!
Και προφανώς "ο συνωστισμός στην προκυμαία της Σμύρνης το 1922" που είχε γράψει στο βιβλίο της Ιστορίας η ίδια, γράφτηκε στο πλαίσιο επίλυσης του κυκλοφοριακού προβλήματος που παρατηρείται στους μεγάλους λιμένες παγκοσμίως!

Τι ισχύει για τη μαγνητική καταιγίδα

Σε κατάσταση επιφυλακής έχουν τεθεί οι επιστήμονες, αλλά και οι αρμόδιες αρχές για τη μεγάλη μαγνητική καταιγίδα που αναμένεται να «χτυπήσει» και τη χώρα μας σήμερα Τρίτη.

Μιλώντας στον Τύπο, ο επιστημονικός συνεργάτης του Δημόκριτου, Νίκος Κατσαρός τόνισε ότι η γεωμαγνητική καταιγίδα στην Ελλάδα έχει σημάνει «πορτοκαλί συναγερμός». Οι ειδικοί εκφράζουν φόβους για σοβαρά προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες, ενώ έρευνες καταδεικνύουν ότι το φαινόμενο επηρεάζει και την ανθρώπινη συμπεριφορά και υγεία.

«Όταν το 2005 ανάλογη μαγνητική καταιγίδα είχε πλήξει τον Καναδά και τις πολιτείες του Κεμπέκ είχε δημιουργηθεί συσκότιση για περισσότερες από πέντε ώρες» σημείωσε ο κ.Κατσαρός και πρόσθεσε: «Είναι λοιπόν πιθανόν να επηρεαστούν στη χώρα μας οι τηλεπικοινωνίες, να μειωθεί η ορατότητα (νιφάδες) στις τηλεοράσεις, να προκληθούν παρεμβολές στη ραδιοφωνία, στους δορυφόρους τηλεπικοινωνίας και καταστροφές στα συστήματα ηλεκτρικής ενέργειας».

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ ΓΚΕΪ ΓΑΜΩΝ



ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ!

''Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ'' ΒΡΩΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΑΛΛΟΙ.



Το βράδυ της Κυριακής το κέντρου το Παρισιού έγινε πεδίο μάχης. Αφορμή φαίνεται να ήταν οι διαδηλώσεις υπέρ και κατά του νόμου που επιτρέπει τους γάμους ομοφύλων. Συγκεκριμένα πρώτη πραγματοποιήθηκε η διαδήλωση όσων τάσσονται υπέρ του νόμου και ακολούθησε μια κατά, αμφότερες χωρίς επεισόδια. Οι διοργανωτές της πρώτης κάνουν λόγο για συμμετοχή 1 εκ. ανθρώπων ενώ η αστυνομία είχε «οργανωθεί» για συμμετοχή 150 χιλ. διαδηλωτών. Στη διαδήλωση που ήταν κατά του νόμου, η συμμετοχή δεν ξεπέρασε τα 2.800 άτομα.

Ήλιοπουλος Χρυσής Αυγής: Τσιπρα, κουφάλα, γ@@@ τον Τσε Γκεβάρα (VIDEO)



 

Μετά τα «γίδια» στη Βουλή και το μεσαίο δάχτυλο κατά πολιτών στο Πήλιο, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος «χτύπησε» ξανά, αυτή τη φορά στα Τρίκαλα, αποκαλώντας τον Αλέξη Τσίπρα κουφάλα!


Ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής μετείχε σε συγκέντρωση μελών του κόμματος στο κέντρο των Τρικάλων το απόγευμα της Κυριακής.

Τουρκική «κρουαζιέρα» στο Αιγαίο

 
ΕΦΤΑΣΕ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
 
 
Τουρκικό πολεμικό σκάφος έκοβε βόλτες στο Αιγαίο και κατάφερε να φτάσει μέχρι την Κύθνο.

Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ: «Η τουρκική ΤΠΚ "ATAK", προερχόμενη από τον λιμένα της Σμύρνης, εισήλθε την 26η Μαΐου (07:00) σε Εθνικά Χωρικά Ύδατα μεταξύ Ν. Μυκόνου και Ν. Νάξου.

ΘΕΣΜΟΦΟΡΙΑ : Το Υπουργείο Γεωργίας αναβίωσε θεσμό 2.500 ετών !

Καλό:

Η επίσημη έναρξη της διοργάνωσης «Θεσμοφόρια 2013», πραγματοποιήθηκε χθες στο Μουσείο της Ακρόπολης από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη.
Η αναβίωση των Θεσμοφορίων (Αρχαίος αγροτικός θεσμός προς τιμήν
της θεάς Δήμητρας, συνδεδεμένος με τη γη, τους καρπούς και την ανάπτυξη της γεωργίας) από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, έχει ως στόχο την ανάδειξη των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και τη διασύνδεσή τους με τον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ... : )




ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ,

ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗ ΝΑΟΜΙ ΚΛΑΪΝ...

ΜΕ ΤΗ ΝΑΟΜΙ ΚΑΜΠΕΛ!!1

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ZOUGLA.GR!


ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ZOUGLA.GR...

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟΝ...ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;...

ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΑΪΔΕΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ;

ΜΗΠΩΣ;...

Η ΑΛΕΠΟΥ...ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ...

Έρχεται στην Αθήνα ο Τζον Κέρι

Θα φέρει στις αποσκευές του πρόσκληση στο Σαμαρά για συνάντηση με τον Ομπάμα

Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί εντός του καλοκαιριού ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Τζον Κέρι, θέλοντας να δείξει τη διάθεση των ΗΠΑ για αναθέρμανση των σχέσεων με την ελληνική κυβέρνηση.


Τους τελευταίους μήνες υπάρχει έντονη φημολογία για δυσαρέσκεια της αμερικανικής κυβέρνησης για τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, την οποία ενίσχυε το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει ακόμα προσκληθεί στο Λευκό Οίκο, αν και έχει αναλάβει τα καθήκοντά του εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Ωστόσο, σύμφωνα με τα «Νέα», ο Κέρι όχι μόνο θα έρθει για επίσκεψη στην Αθήνα, αλλά θα φέρει μαζί του και επίσημη πρόσκληση από το Λευκό Οίκο προς τον πρωθυπουργό για συνάντηση με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Σάλος στη Μύκονο: Πασίγνωστη παρουσιάστρια σε βίντεο λεσβιακών οργίων!

Σάλος στη Μύκονο: Πασίγνωστη παρουσιάστρια σε βίντεο λεσβιακών οργίων!
Θέμα των ημερών είναι στα στενά σοκάκια της Μυκόνου η συμμετοχή της παρουσιάστριας σε ροζ βίντεο λεσβιακού περιεχομένου...
Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, το ροζ βίντεο περιλαμβάνει ερωτικές περιπτύξεις της συγκεκριμένης παρουσιάστριας με γνωστή πορνοστάρ και φόντο το απέραντο γαλάζιο της Μυκόνου.
Τόσο ο χώρος των media όσο και η τοπική κοινωνία του νησιού έχουν βουίξει από τα καμώματα των δύο κοριτσιών.

ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΕΙ Η ΧΑΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ...

Την αποχώρησή της από «αυτό το ΠΑΣΟΚ» (λες και αυτή τόσα χρόνια ήταν σε άλλο ΠΑΣΟΚ..) , στο οποίο διαπιστώνει «αδυναμία επανεκκίνησης», ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου, κάνοντας παράλληλα λόγο για την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου κόμματος στο χώρο της Κεντροαριστεράς, που θα συνενώσει εκ νέου το χώρο...
Μιλώντας στη ΝΕΤ, η Αννα Διαμαντοπούλου είπε για τη σχέση της με το ΠΑΣΟΚ ότι «από το καλοκαίρι δεν συμμετείχα σε καμία διαδικασία και δεν συμμετέχω», εξέφρασε την άποψη ότι «το ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή έχει πολύ μεγάλη αδυναμία επανεκκίνησης» και «δεν έχει ταυτότητα στον κόσμο, δηλαδή υποστηρίζει μεταρρυθμίσεις χωρίς να έχει υποστηρίξει τις δικές του μεταρρυθμίσεις».

ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ...

el-democracy.blogspot.com

Ινστιτούτο στις ΗΠΑ μυεί τους Αμερικανούς στα μυστικά της αρχαίας ελληνικής τέχνης

Μερικές φορές οι παλιοί τρόποι λειτουργούν καλύτερα: the old ways work best, όπως λένε και οι Αμερικανοί. Αυτή η υπόθεση – ή τουλάχιστον η αντίληψη ότι οι επί αιώνες δοκιμασμένες τεχνικές μπορούν ακόμη να παράξουν ενδιαφέροντα αποτελέσματα – διαπνέει τα ντοκιμαντέρ που ακολουθούν, δημιουργήματα του Ινστιτούτου Τέχνης του Σικάγο για το πώς οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι κατασκεύαζαν νομίσματα, βάζα και γυαλί...

Η εν λόγω σειρά επιμορφωτικών ντοκιμαντέρ υλοποιήθηκε με σκοπό να παράσχει πολύτιμες πληροφορίες στους επισκέπτες του Ινστιτούτου: αφενός να τους αποκαλύψει τις διαδικασίες πίσω από την παραγωγή συγκεκριμένων χρηστικών αντικειμένων, αφετέρου να τους δείξει πώς κάποια σύγχρονα προϊόντα προκύπτουν μέσα από παλαιότατες διαδικασίες παραγωγής.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΝΤΙ-ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!




ΒΑΡΥΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ,

- ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ

- ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ.

- ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

- ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΕΙΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

- ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.


el-democracy.blogspot.com

ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΑΚΗΣ.ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

 

Οι Τούρκοι προσβάλουν τη μνήμη του ήρωα σμηναγού Κώστα Ηλιάκη προβαίνοντας σε παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου λίγα μίλια μακριά από το τραγικό συμβάν της 23ης Μαίου του 2006. Τότε που ο Τούρκος πιλότος «εμβόλισε» ανοιχτά της Καρπάθου το αεροσκάφος F-16 του Έλληνα αεροπόρου προκαλώντας την συντριβή και το θάνατο του Ηλιάκη.

Σήμερα, από νωρίς το πρωί, οι Τούρκοι διεξάγοντας την άσκηση Denizkurdu 2013 έχουν προχωρήσει σε παραβάσεις του FIR Αθηνών και παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου στο νότιο Αιγαίο, κοντά στο σημείο της συντριβής του Ηλιάκη. Σύμφωνα δε με πληροφορίες υπάρχει έντονη κινητικότητα από πλευράς Τούρκων με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να βρίσκονται σε ετοιμότητα.
Χθες 8 τουρκικά ελικόπτερα και ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας έκαναν 14 παραβάσεις και 13 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου κοντά στη Μεγίστη, τη Ρώ και τη Στρογγύλη, ενώ την Τρίτη, σημειώθηκαν 15 παραβάσεις και 18 παραβιάσεις από μαχητικά και 10 ελικόπτερα του τουρκικού Ναυτικού.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ''ΦΙΛΟΥΣ'' ΤΟΥΡΚΟΥΣ...


ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΧΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ...

ΕΝΩ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ!...

ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ :



ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ...

ΧΑΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΛΑΒΩΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

"Σκοτώθηκαν" Αλβανοί και Σλάβοι στον τελικό κυπέλου της Βαρδάρσκα στα Σκόπια


ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.

ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ'' ΣΗΚΩΣΑΝ ΟΙ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΒΑΡΔΑΡΙΟΙ.


Έκαψαν τη σημαία της Αλβανίας, Αλβανοί και Σλάβοι πλακώθηκαν στο στάδιο ...."Φίλιππος ο Β' !"
Διεκόπη ο χθεσινός τελικός κυπέλλου μεταξύ των ομάδων «Σκέντιγια» και «Τέτεξ», λόγω εθνικιστικών συνθημάτων από τους οπαδούς των δύο ομάδων. Ο τελικός κυπέλλου άρχισε το..
βράδυ στο εθνικό στάδιο των Σκοπίων και διεκόπη οριστικά στο 25΄λεπτό, λόγω εθνικιστικών συνθημάτων που φώναζαν κυρίως οι περίπου 3.000 Αλβανοί οπαδοί της «Σκέντιγια».

Οι οπαδοί της «Σκέντιγια» αποδοκίμασαν αρχικά τον εθνικό ύμνο της ΠΓΔΜ ενώ φώναζαν συνθήματα υπέρ του UCK, της ένοπλης οργάνωσης των Αλβανών ανταρτών στην ΠΓΔΜ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ :

Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ!


Σήμερα το πρωί, αστυνομικές δυνάμεις διατέθηκαν για παροχή συνδρομής στα Μέγαρα, για την κατεδάφιση αυθαιρέτων κτισμάτων στην περιοχή Βλυχός Μεγάρων. Αφού είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία κατεδάφισης, οι αστυνομικοί πραγματοποιούσαν ελέγχους στον εξωτερικό χώρο του καταυλισμού, όταν δέχθηκαν πυρά με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά έξι αστυνομικοί.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΝΙΚΟ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ... ΕΝΑ 5ΛΕΠΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΝΙΚΟΥ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 334 π.Χ.



Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΒΑΡΒΑΡΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΣΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

«Λάμπουν» οι ελληνικές θάλασσες λέει η Κομισιόν – Ποσοστό καθαρότητας 93,3%


Την πέμπτη θέση σε όλη την Ευρώπη καταλαμβάνει η Ελλάδα αναφορικά με την καθαρότητα των θαλασσών της, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος, η οποία καταγράφει την εξαιρετική ποιότητα των υδάτων της χώρας μας συμπεριλαμβανομένων και των ποταμιών και λιμνών...


Τα ελληνικά ύδατα κολύμβησης έχουν πετύχει καθαρότητα σε ποσοστό 93,3% και η χώρα καταλαμβάνει την πέμπτη θέση με την πρωτιά να κατέχουν Κύπρος και Λουξεμβούργο που έχουν πετύχει το απόλυτο ποσοστό 100%.

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

O AΓΙΟΣ...ΜΕΓΑΣ ΣΦΑΓΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ!

Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ, ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΒΡΑΖΟΝΤΑΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΚΟΥΣΙΑ!


Ο Αγιος Μέγας Κωνσταντίνος είναι ο αυτοκράτορας που καθιέρωσε την Ορθοδοξία ως την επίσημη Ρωμαϊκή θρησκεία και άρχισε την καταδίωξη των ελληνιστών Αρειανών χριστιανών και των Ελλήνων εθνικών.

Αυτό σήμερα τιμά ως άγιο η...''Ἐλληνο'' ορθόδοξη εκκλησία...

Κωνσταντίνος ο Μέγας σφαγέας δολοφόνησε την γυναίκα του, τον γιο του και τον γαμπρό του με προτροπή της μητρός «Αγίας» Ελένης Ο στυγερός δολοφόνος ο μέγας Κωνσταντίνος παρά το εγκληματικό του παρελθόν ανακηρύχτηκε μέγας, Άγιος και ισαπόστολος ιλλυρική η εθνική του καταγωγή.  Ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος Α΄ (273-337 μΧ), βασίλεψε την περίοδο 324-337 μΧ. Μετά τον θάνατό του έλαβε την προσωνυμία Μέγας και ανακηρύχθηκε από την παγκόσμια Χριστιανοσύνη Άγιος και Ισαπόστολος, αν και βαρύνεται με αποτρόπαια εγκλήματα εναντίον της ίδιας της οικογένειάς του. Σύμφωνα με το βιογραφικό του δολοφόνησε με φρικιαστικό τρόπο την γυναίκα του Φαουστα που ήταν Σύρια, τον γιό του Πρίσκο και τον γαμπρό του Μάξιμο.

Ο Πρίσκος στραγγαλίσθηκε ενώ πλενόταν στα δημόσια λουτρά, η Φάουστα ζεματίσθηκε με καυτό λάδι στην μπανιέρα της και ο Μάξιμος αποκεφαλίσθηκε. Τα αποτρόπαια αυτά εγκλήματα που έγιναν με κίνητρο την ζηλοτυπία και υποψίες για εξυφαινόμενη συνομωσία, μαρτυρούν τον σχιζοφρενικό χαρακτήρα του Κωνσταντίνου.

ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο MR.ΑLEXIS ΓΕΛΟΥΣΕ!!!


ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ... ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'';;;;;

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΙΖΟΥΣΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΉΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;;;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!!
 
Ζίζεκ: Όποιος δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ να πάει σε Γκούλαγκ
 
Άφωνη άφησε την κοινή γνώμη η τοποθέτηση του Σλοβένου φιλόσοφου Σλαβόι Ζίζεκ, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, ενώ πυροδότησε και την έντονη αντίδραση της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
 
Αφού αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ έναν από τους λίγους «φάρους» στην Ευρώπη ο κ. Ζίζεκ δήλωσε: «Το τεστ που πρέπει να γίνεται στους ανθρώπους από εδώ και πέρα πρέπει να είναι το εξής: αντί να τους ρωτάμε τι πιστεύουν για την Ευρώπη πρέπει να τους ρωτάμε τι πιστεύουν για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά την δική μου άποψη το δημοκρατικό μέλλον πρέπει να έχει ως εξής: όλοι αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν εισιτήριο πρώτης θέσης χωρίς επιστροφή στα γκουλάγκ».

Tα γκουλαγκ για όσους δεν γνωρίζουν ήταν οι τόποι εξορίας και αναγκαστικής εργασίας των Σοβιετικών, όπου έχασαν τη ζωή τους εκατομμύρια άνθρωποι με απάνθρωπο πέρα απο κάθε φαντασία τρόπο μόνο και μόνο επειδή διαφωνούσαν με τις απόψεις της επικρατούσας τότε κομμουνιστικής κοσμοθεωρίας και με το τότε καθεστώς.

Κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να λέγεται ούτε για αστείο γιατί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Σοβιετικών και ειδικά επί εποχής Στάλιν έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι άνθρωποι ακόμα και απο τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζί...

Ντροπή και μόνο ντροπή...

el-democracy.blogspot.com

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ!


"Ου γαϊδούρι" φώναξαν Πόντιοι στον Μπουτάρη (βίντεο)

Ξέφυγαν κάποιοι από τη σοβαρότητα που απαιτούσε η ημέρα και το σεβασμό στο θεσμό του Δημάρχου και καταφέρθηκαν με απρεπείς εκφράσεις εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος...
τίμησε με την παρουσία του την κεντρική εκδήλωση. Ο κ. Μπουτάρης την γλίτωσε κατά την άφιξή του στο χώρο της εκδήλωσης στην Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έγινε το ίδιο κατά την αποχώρησή του, όταν κάποιοι τον αποδοκίμασαν φωνάζοντας "Ου γαϊδούρι". 
Οι δηλώσεις του περί Κεμάλ αλλά και η περσινή του άρνηση να επιτρέψει να πραγματποιηθεί η εκδήλωση της Παμποντιακής Ομοσπονδίας στην πλατεία Αγίας Σοφίας, έχουν κάνει τον Γιάννη Μπουτάρη "κόκκινο πανί" για αρκετούς Ποντίους. Στη χθεσινή εκδήλωση της ΠΟΕ στην Αγ. Σοφίας, ο δήμαρχος δεν αποδοκιμάστηκε, κατά την άφιξή του στον χώρο, ωστόσο, όταν το όνομά του ακούστηκε από τα μεγάφωνα, υπήρξαν ορισμένοι που φώναξαν "ου γαϊδούρι".

Οι τακτικές αρένας όμως και οι γιούχες δεν μας φέρνουν πιό κοντά στη ζητούμενο, που είναι η διεθνής αναγνώριση της Γενοκτονίας. Για την επίτευξη του στόχου, απαιτείται ομοψυχία και συνεργασία, η οποία λείπει από την Ελλάδα που βρίσκεται συνεχώς διχασμένη. Ο κ.Μπουτάρης αναγνώρισε το περυσινό λάθος του να διώξει ποινικά τους ποντίους για "παράνομη κατάληψη δημόσιου χώρου" και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Θα έπρεπε οι πόντιοι να δείξουν συγχώρεση και μεγαλοψυχία.

Δείτε το βίντεο του Thestival
 
 

ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ - Η Χήτος ΑΒΕΕ ξεδιψάει την Κίνα κι όμως ο Σαμαράς δεν τους συμπεριέλαβε στην επιχειρηματική αποστολή των 73!!!

Το Ηπειρωτικό Φυσικό Μεταλλικό Νερό “Ζαγόρι¨, με ηγετική θέση στις ελληνικές εξαγωγές, εξάγει σε 16 χώρες -ανάμεσά τους και η Κίνα- και μέσα στην κρίση του 2012 κατάφερε να πετύχει αύξηση στο τζίρο του, άνω του 7% με ένα ποσό που ξεπερνά τα 45 εκατ. ευρώ. Κι όμως ο πολιτικά ανίκανος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, δεν τους συμπεριέλαβε στην επιχειρηματική αποστολή των 73 επιχειρηματιών που τον συνοδεύουν στο ταξίδι του στην Κίνα. Έτσι λοιπόν για τους λόγους, τους οποίους μόνο ο ίδιος γνωρίζει, η κορυφαία Ηπειρωτική βιομηχανία και κατά συνέπεια και η ίδια η Ήπειρος απαξιώνονται από το ίδιο το πρωθυπουργικό περιβάλλον, αφού της στερείται η δυνατότητα να συμμετάσχει στα δύο επιχειρηματικά φόρουμ, (ένα στη Σαγκάη κι ένα στο Πεκίνο) , όπου θα μπορούσε να διευρύνει ακόμη περισσότερο τις εξαγωγές της, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την τόνωση της τοπικής μας οικονομίας. Να υποθέσουμε ότι ο Σαμαράς δεν την προσκάλεσε, επειδή την... ξέχασε, λόγω ανοργανωσιάς, προχειρότητας ή μήπως δεν... χωρούσαν; Οι πληροφορίες πάντως από Αθήνα μεριά, κάνουν λόγο για... “μαγείρεμα” υπέρ κάποιων ημετέρων.

ΦΟΒΕΡΟ ΠΑΝΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ!

ΚΑΝΕΙ ΘΡΑΥΣΗ... ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ... ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΑΛΚΟΟΛΙΚΕ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ 353.000 ΠΟΝΤΙΩΝ...!!!



Tο πανό κρεμάστηκε στη θύρα 6 και το "μήνυμα" ήταν μάλλον προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Εγραφε:

ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΝΑΖΗΤΕΙ Ο ΝΤΑΝ ΜΠΡΑΟΥΝ

 
 
 
Στις κρυφές στοές της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη αναζητεί ο Νταν Μπράουν στο νέο του βιβλίο που έχει τίτλο «Ιnferno» (σ.σ. Κόλαση).
Ουσιαστικά ο ήρωας των προηγούμενων βιβλίων «Κώδικας Ντα Βίντσι» και «Ιλουμινάτι» ο καθηγητής Ρόμπερτ Λάνγκτον ψάχνει με διάφορους τρόπους να αποκρυπτογραφήσει μυστικούς κωδικούς του Βυζαντίου.





Ολο το βιβλίο δεν αφορά την Αγία Σοφία, ξεκινά στη Φλωρεντία και συνεχίζει στη Σιένα και καταλήγει όμως στην Κωνσταντινούπολη. Ο Ρόμπερτ Λάνγκτον που στα βιβλία του Μπράουν είναι ο βασικός ήρωας ο ειδικός στην αποκρυπτογράφηση κωδικών και συμβόλων έχει ως οδηγό το κείμενο το Δάντη με τίτλο «Κόλαση» για να λύσει όλο το μυστήριο του «Μαρμαρωμένου Βασιλιά». Οι τελευταίες 120 σελίδες του βιβλίου διαδραματίζονται στην Αγία Σοφία.

ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ;

Eurovision 2013! Είναι αντιγραφή το τραγούδι της Δανίας; ΑΚΟΥΣΤΕ !


Χαμός στο διαδίκτυο και στην EBU...!

ΜΠΑΧΑΛΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ...

Στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πέφτει τώρα το βάρος των αποφάσεων, καθώς μετά από δύο ημέρες συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, τα κυριότερα θέματα που την απασχόλησαν παραπέμφθηκαν προς απόφαση στο Συνέδριο που προγραμματίζεται για το διάστημα 10-14 Ιουλίου.

Μαζί τους, όμως, «παράταση» πήρε και η κόντρα στο εσωτερικό του κόμματος, όπως εκφράστηκε κυρίως γύρω από την πρόταση για διάλυση των συνιστωσών και για «ενιαίο ψηφοδέλτιο» χωρίς επιμέρους λίστες…

Σε άτυπο σχόλιό της μετά τη λήξη των εργασιών της Κ.Ε. η Κουμουνδούρου, υπογραμμίζοντας τη δυνατότητα που υπήρξε για διατύπωση όλων των απόψεων, αλλά και τον σεβασμό σε αυτές ως ισότιμες ενόψει του συνεδρίου, σημείωσε πως «τώρα τον λόγο έχουν τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ».

ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ...

 

Στις εκδηλώσεις μνήμης της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας για τη συμπλήρωση των 94 χρόνων από τη σφαγή των Ποντίων από τους Τούρκους στις 19 Μαΐου του 1919 παρέστη ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Η παρουσία του προκάλεσε έκπληξη για το θράσος και την υποκρισία του να… τιμά τη Γενοκτονία των Ποντίων από το Μουσταφά Κεμάλ και την ίδια στιγμή να θέλει να σηκώσει άγαλμα του στην πλατεία Αριστοτέλους.

ΑΓΑΘΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ 6οι ΣΤΗ EUROVISION

MΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ!

Αν παρατηρήσει κάποιος τη βαθμολογία πάνω απο τη δική μας θέση θα βρει μόνο χώρες απο τη Σκανδιναβία και τις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες...

Πράγμα που σημαίνει ότι τα ΄''λόμπι'' και οι συμμαχίες λύνουν και δένουν στη Eurovision...

Αξίζαν τα παιδιά μας ακόμα καλύτερη θέση αλλά και πάλι μπράβο τους!

el-democracy.blogspot.com

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ...

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας είναι αυτός που μόλυνε το ελληνικό Κοινοβούλιο με την φράση-χαιρετισμό "Χάϊλ Χίτλερ" και βέβαια έχει ηχογραφηθεί και καταγραφεί στα πρακτικά της Βουλής η ύβρις του.
Απευθυνόμενος στον βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Παναγιώτη Ηλιόπουλο που αποχωρούσε παραπονούμενος γιατί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προεδρεύων της συνεδρίασης Γ.Δραγασάκης ζήτησε να τον συλλάβουν επειδή είπε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ "Mr.Alexis", o ανεκδιήγητος Γ.Πάντζας του είπε: «Βγάλε και το πιστόλι να μας πυροβολήσεις! Χάιλ Χίτλερ!» κατά τη διάρκεια της απίστευτης κατάστασης που δημιουργήθηκε στο Κοινοβούλιο.
Πρόκειται για την απόλυτη ύβρη κατά του Κοινοβουλίου και των δημοκρατικών θεσμών ότι χρησιμοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον ναζιστικό χαιρετισμό και μόλυνε τον ιερό χώρο του Κοινοβουλίου.
Αλλά δεν φταίει αυτός. Ευθύνεται 100% ο προεδρεύων της συνεδρίασης Γ.Δραγασάκης ο οποίος με την συμπεριφορά του ενθάρρυνε τον ομοϊδεάτη του να κάνει τέτοια αστειάκια.
Σημειώνεται ότι πουθενά, σε κανένα σημείο της οπτικοακουστικής καταγραφής της συνεδρίασης και το επεισοδίου ειδικότερα που καταγράφεται από τις κάμερες της Βουλής και βέβαια σε κανένα σημείο των πρακτικών δεν υπάρχει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που να λέει "Χάϊλ Χίτλερ", όπως διέδιδαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ είτε στην τηλεόραση είτε στο διαδίκτυο. Για τον απλό λόγο ότι δεν το είπαν ποτέ...

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ...

ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΝΕΑΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ.



Επιπλοκές παρουσιάζει η υγεία του ενός αστυνομικού από τους 4 που πυροβολήθηκαν με καραμπίνα εχθές στις Σκουριές. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αστυνομικός μεταφέρετε εκτάκτως στην Θεσσαλονίκη.

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Aυτός είναι ο προπονητής παιδεραστής της Κέρκυρας!

Αυτός είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας κρίκετ στην Κέρκυρα που συνελήφθη επ’ αυτόφωρο να ασελγεί σε
17χρονο.
Είναι 49 ετών και ονομάζεται Γιώργος Προσωπάρης.


Οι έρευνες των αστυνομικών στο σπίτι του 49χρονου έφεραν στο φως πως ο Γ.Π. βιντεοσκοπούσε τις συνευρέσεις του με το 17χρονο αγόρι, αφού είχε ενσωματωμένη κρυφή κάμερα σε ξυπνητήρι.


Στο σπίτι του βρέθηκαν επίσης

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗ Ν.Δ;

Όλα δείχνουν πως το συνέδριο της ΝΔ στα τέλη Ιουνίου θα εξελιχθεί ουσιαστικά σε μία
διεύρυνση του κόμματος προς τα δεξιά αλλά και προς τα αριστερά.

Η αρχή έγινε με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Β. Παπαχρήστο που όπως είχε αποκαλύψει το Real.gr θα τοποθετηθεί στη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της χώρας στον ΟΟΣΑ.

Στην συνέχεια είχαμε δύο πρώην «γαλάζιους» βουλευτές τους κυρίους Μαρκόπουλο και Σολδάτο να υπερψηφίζουν το πολυνομοσχέδιο και να βρίσκονται ένα βήμα πριν από την επιστροφή τους.

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΣΑΠΙΛΑ, ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.


ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ!!!

ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

''ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ'' ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΕΝΩ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!


Τι να πρωτο θυμηθεί κανείς απο τον τελευταίο τελικό κυπέλλου Ελλάδος...

Τις άδειες κερκίδες του ΟΑΚΑ που παρ' ολο που ο Ολυμπιακός έπαιζε στην έδρα του δεν κατάφερε να το γεμίσει;

Τον κακό αγωνιστικό χώρο και τις θλάσεις που πάθαιναν οι ποδοσφαιριστές ο ένας μετά τον άλλο;

ΤΗΝ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΒΑΝΤΑΡΙΖΕ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;

ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟ ΧΕΡΙ- ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ!...

Όλη η υφήλιος το είδε εκτός από τον διαιτητή Γιάχο που με περίσσια αλητεία είχε το θράσος να δώσει αντίστροφο ανύπαρκτο πέναλντι... έτσι για να κάνει το δωράκι του...

Απορούμε μάλιστα και με το θράσσος των παικτών του Ολυμπιακού με το να πανηγυρίζουν όταν σκοράρουν τέτοια γκολ, δείχνοντας ότι δεν έχουν καθόλου τσίπα η περηφάνεια...

ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ...


Νέα χυδαία τουρκο-πρόκληση ανήμερα της επετείου για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού…


Έρχονται στις 19 Μαΐου από την Τουρκία για να τιμήσουν στη Θεσσαλονίκη τη μνήμη του Κεμάλ!

Συνεχίζονται οι προκλήσεις μέσα στα μούτρα μας, την....
ίδια ακριβώς ώρα που και οι κωμικοί ραγιάδες-ψηφοτσομπάνηδες τοπικοί μας ηγετίσκοι συνεχίζουν βεβαίως πάντοτε να περνάνε τη ροχάλα για ψιχάλα.

Αυτή τη φορά δεν είναι τα αλυτρωτικά σωματεία των…«Τούρκων της Δυτικής Θράκης», ούτε οι διάφοροι (φερόμενοι ως πολιτιστικοί) τουρκοπροξενοσύλλογοι της περιοχής μας.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ''GREECE''.

 

Όταν οι Κινέζοι άκουσαν τη λέξη Hellas, προσπάθησαν να την αποδώσουν στη γλώσσα τους. Για να τη γράψουν, χρησιμοποίησαν δύο ιδεογράμματα (希臘) τα οποία επέλεξαν με βάση την προφορά.

Δηλαδή πήραν ένα ιδεόγραμμα που προφέρεται «σι», άλλο ένα που προφέρεται «λα», τα ένωσαν για να φτιάξουν τη λέξη «Σι-Λα» με την οποία προσδιορίζουν την Ελλάδα.
Το πρώτο ιδεόγραμμα σημαίνει «ελπίδα» και το δεύτερο αντιστοιχεί στον μήνα Δεκέμβριο του παραδοσιακού κινεζικού ημερολογίου.

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΘΙΧΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΕΨΑΛΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΦΟΒΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ...


“Ασέβεια” ο Εθνικός ύμνος, αλλά “μαγκιά” ο “Παστίτσιος”; 
 
Καταδικάζουν το άγημα του ναυτικού που τραγούδησε τον Εθνικό Υμνο την ώρα της Ανάστασης, ως άλλη ΕΑΤ – ΕΣΑ! Γιατί δεν ζητάτε να βασανίσουν και τον Κωσταράκο ως άλλο Μουστακλή;
Βρε μήπως...
την έγραψε η Τρολυμπία την ανακοίνωση;;;

Ο υπεύθυνος του τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «αυτά που έγιναν προχθές στον Άγιο Διονύσιο δεν είναι παρά μια κακόγουστη επίδειξη πατριωτισμού, που κινείται στα όρια της ασέβειας». (κι από πότε ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για το σεβασμό μιας Χριστιανικής τελετής;)

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΩΝ ΑΠΑΓΩΓΕΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΦΘΗ ΣΤΗ...ΜΑΝΩΛΑΔΑ!!!


BEBAIA AYTH THN EIΔΗΣΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ...ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!

Συμμορία απαγωγέων από το Μπαγκλαντές (Πακιστανοί και Μπαγκλαντεσιανοί έχουν σχηματίσει τουλάχιστον δέκα μεγάλες συμμορίες στην Ελλάδα που απαγάγουν ομοεθνείς τους) εξαρθρώθηκε από την αστυνομία στην Μανωλάδα.

Ένας 35χρονος λαθρομετανάστης δέχτηκε κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα τηλέφωνημα από άγνωστους, οι οποίοι υποστήριζαν ότι είχαν απαγάγει τον αδερφό του στην Τουρκία όπου είχε αφιχθεί από το Μπαγκλαντές και ετοιμαζόταν να περάσει στην Ελλάδα και ζητούσαν λύτρα 6.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ''ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ'' ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!
 
ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΤΟ ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ... ΡΑΤΙΣΜΟΣ!!!
 
ΤΙ ΚΙ ΑΝ Η ΜΙΣΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΧΕΙ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ...
 
ΟΟΟΧΙΙΙ!!!...
 
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΊἈΥΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Η' ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ!!!
 
ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
 
 
Σάλος προκλήθηκε από χθες το μεσημέρι μετά την δημοσιοποίηση δήθεν ρατσιστικής δήλωσης της ποιήτριας Κικής Δημουλά η οποία εμφανίστηκε να λέει πως δεν αντέχει
να βλέπει τους αλλοδαπούς που έχουν πιάσει όλα τα παγκάκια στην Κυψέλη. Ωστόσο μετά τον σάλο η ποιήτρια απάντησε.

Όλα ξεκίνησαν από την εκδήλωση των Atenistas την Κυριακή των Βαΐων σε έναν περίπατο-ξενάγηση στην Κυψέλη. Διηγήσεις και συζητήσεις μεταξύ των παρευρισκομένων έγιναν μπροστά από ιστορικά κτήρια της περιοχής. Η πορεία κατέληξε στο 21ο Δημοτικό Σχολείο της Κυψέλης στην οδό Κύπρο 46 (περιοχή Πλατεία Αμερικής, ουσιαστικά).

Όπως περιγράφει ο Δημήτρης Μανιάτης από τα ΝΕΑ, παρακολούθησε όλη την κουβέντα μαζί με τον συνάδελφο και φωτορεπόρτερ Κώστα Κατσίγιαννη στα πλαίσια του ρεπορτάζ τους.

Εκεί, στο γεμάτο σχολείο, η ηλιόλουστη αυλή γέμισε με κόσμο αφού τρεις γνωστοί Κυψελιώτες – και ο αρχιτέκτονας Νίκος Καβαδάς – θα μιλούσαν για την περιοχή: Η ποιήτρια Κική Δημουλά, ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας και ο σκηνοθέτης Μενέλαος Καραμαγγιώλης. Παρακάτω – και λόγω της διαδικτυακής θύελλας που πυροδότησε άρθρο καθημερινής εφημερίδας για όσα είπε η Κική Δημουλά για τους ξένους στην Κυψέλη – παρατίθενται ακριβώς όπως λέχθηκαν τα πράγματα από την ποιήτρια αφού απομαγνητοφωνήσαμε αυτούσια την συζήτηση που «άναψε» φωτιές στα κοινωνικά δίκτυα.